Ekskluzivno iz Skupštine i Vlade Srbije

22 04 2010

Imam za vas ekskluzivne vesti iz Skupštine i Vlade Srbije za koje znam da ih još niko nije objavio:

Predsedniku Tadiću fali još samo 30 sličica da popuni album. Premijeru fali mnogo, mnogo više, ali on ne gubi nadu. Dinkić je očajan – bila bi prava sramota da ministar za ekonomiju ne bude prvi koji je sakupio svih 638 sličica fudbalera koji će igrati na svetskom prvenstvu. A fali mu još više od 70, od toga polovina reprezentacije Nemačke. Ministar je spreman da, ako mu ljudi iz Dojče Telekoma obezbede Mertesakera, Fridriha. Lama, Balaka, Ozila i Podolskog, proda domaći Telekom po 10 odsto nižoj ceni.

I Šutanovac je u panici – iz kesica koje mu nabavljaju iz svih kioska po gradu on izvlači samo napadače – a kakav je to ministar odbrane koji nema, oko sebe ili u svom albumu, sve najbolje štopere sveta. Čeda je zadovoljan jer je sakupio kompletnu reprezentaciju SAD, Toma se stalno čudi kako nema Rusa, ali je i on u potaji sakupio sve Amerikance. SPS i PUPS su sakupili sve najstarije igrače i menjaju ih sa radikalima za Grke i Slovake. Koštunici fali previše, ali on neće da se menja ni sa kime, čak ni sa Veljom.

Pogledajte desne džepove poslanika kada budete uključili tv prenos – nabubreli su od duplikata. Po toaletima u toku zasedanja je pravi lom. Priča se da je šifra za one koji su popunili albume znak uzdržanosti prilikom glasanja. Oni svoje duplikate prodaju po najnižim cenama.

Prerušeni kuriri i vozači iz Vlade i Narodne skupštine Srbije, svakoga dana obilaze novootvorenu beogradsku berzu kod Terazijske česme, ali za sada nema mnogo vajde. Priča se da predstavnici MMF-a uskoro donose Francuze, Engleze i Holanđane koji fale….

Da li postoji vakcina protiv Paninija? Domaći psihijatri tvrde još nije pronađena i pritom vam nude svoje duplikate za Argentince koji im fale.

Inače, autor ove vesti je Darko Kocjan – Dača  kome fale 149, 157, 177, 256, 322, 347, 458, 492, 511, 512, 577, 583, 594…

Advertisements

Радње

Подаци

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s
%d bloggers like this: