Senzacija: Ljudožderi u senatu SAD!

3 05 2010

… tehnički gledano, ako grickate zanoktice i potom progutate delić koji ste grickali, vi ste se upisali u ljudoždere. Na snimcima zasedanja senata Sjedinjenih država uočeno je nekoliko senatora koji povremeno “jedu sami sebe”. Nije dobro, posebno ako su dani posta…

A sada sledi tema koja se obično i nalazi iza ovakvih naslova i uvoda – mitovi koji se prenose usmeno, a ponekad i pismeno (kao u slučaju ovog bloga). Naredna urbana legenda je „beogradska“ – tako bar tvrde oni koji je prepričavaju.

Jedan mladi par je iskoristio čari praznog stana (da li treba da pominjem da je bila reč o prvomajskom vikendu koji su roditelji momka iz priče iskoristili za izlet?) ne bi li još više „produbio milenijumsko prijateljstvo između čoveka i žene“. Nekoliko noći zabavljalo se dvoje mladih proveravajući u praksi crteže iz „Kama sutre“, a kada su već došli do toga da su mogli da dopune ovu interesantnu knjigu nekim svojim otkrićima, odluče da se malo odmore. Mladić, domaćin, reši da nagradi svoju devojku za dotadašnju „nesebičnu pomoć u doživljavanju punog zadovoljstva“ tako što će da joj napravi svoj specijalitet – palačinke sa džemom.

Potpuno golcijati oni su prešli u kuhinju i ubrzo su prvi „palačinkerosi“ leteli kroz vazduh, prevrćući se pritom, baš po naumu veštog majstora. Devojka je to sve posmatrala, a oblik prve uvijene palačinke ju je nadahnuo – ona mora da  nagradi svoga dečka. Kako? Tako što će, dok on pravi poslastice vešto baratajući tiganjem po nepreglednom prostranstvu kuhinje, oralno da se iskaže. Pritom nije mislila na neki oralni panegirik svom muškarcu već na obično sjedinjavanje dva tela prilikom kojeg jedno stoji, a drugo kleči.

I dok je devojka obavljala „nagradnu delatnost“ mladić je, ushićen, sve nespretnije baratao tiganjem. U jednom trenutku, pustio je krik sladostrašća (koji podseća na urlik grivastog pavijana kada nagazi na trn), i posrnuvši pritom, izmakao je nehotice tiganj ispod vrele palačinke koja je upravo padala. Gde je palačinka pala? Naravno na glavu devojke!

Kao što je poznato, kada vam nešto vrelo i lepljivo pada na glavu, prvo što ćete da učinite je da naglo uvučete glavu među ramena i da čvrsto stisnete zube. To je uradila i devojka! Naravno, ako vam se među zubima u tom momentu nađe neki predmet (npr. tuba kaladonta, olovka, deo harfe ili roštiljska kobasica) on će biti vidno ugrižen, to jest biće jednostavno prepolovljen (probajte sebi da bacite vrelu palačinku na glavu dok u ustima držite neki predmet). To se dogodilo i sa objektom koji je devojka imala među zubićima. Kao što je poznato, svako ljudsko biće koje oseti kako ga zauvek napušta deo tela (deo sebe) ponaša se vanredno (van sebe). To je učinio i mladić. Kriknuvši kao slon kome je surla naletela na električnu testeru, zamahnuo je prvim oružjem koje je imao pri sebi (tiganjem!) i odalamio iz sve snage „neprijatelja“. Bio je to klasičan nokaut tiganjem u glavu – devojka je pala u nesvest držeći u ustima deo svoga momka. Sledi: hitan poziv dežurnoj medicinskoj službi, hitna intervencija, operacija, prišivanje… sve se ipak srećno završilo!

Dodatak urbanoj legendi broj 1: Posle završene operacije hirurzi su dobar posao proslavili jednom poslasticom. Šta mislite da li su to bile palačinke?
Dodatak urbanoj legendi broj 2: Devojka i mladić su oprostili jedno drugom i oboje su nastavili vezu (ili treba da kažemo: svo troje!)?
Dodatak urbanoj legendi broj 3: U vreme kada se ovo dešavalo u Beogradu nisu postojale palačinkarnice. Da li mislite da ih danas ima dovoljno?

(tekst je objavljen na portalu www.nadlanu.com, u rubrici “lifestyle”, podrubrika “Dačine urbane legende”)


Радње

Подаци

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s
%d bloggers like this: